Nätverk

Länka till oss

Hjälp oss att sprida vårt viktiga budskap genom att lägga upp vår banner på din hemsida.

Ladda ner banner >>

Samarbeten

Följande företag och organisationer delar våra mål och värderingar och stöttar oss på olika sätt i vårt arbete. Stort tack! Vill ni på ditt företag eller organisation stötta oss i vårt arbete? Har du idéer om hur vi kan samarbeta? Kontakta oss gärna!

Lunis

Lunis är en webbshop med ekoprodukter för hundar och katter. De satsar helhjärtat på att sälja produkter som är djurvänliga och ekologiska så långt det är möjligt. Lunis hjälper oss att sprida information om Forska Utan Djurförsök på mässor och genom sina försändelser. Hos Lunis får våra gåvogivare 10% rabatt genom att skriva "Forska+id--numret hos oss" i rutan övrigt i kassan.

GUARDA SPIRIT

Guarda Spirit är en webbutik som säljer ekokläder med djuretiska budskap samt vykort. Varje person som handlar kan välja att samtidigt donera en summa (min 20 kr). Pengarna skänks sedan oavkortat till Forska Utan Djurförsök, Djurens Rätt samt WSPA.

Astrid och aporna

Astrid och aporna är en ekologisk supermarket i Malmö som skänker oss 50 öre per påse och hjälper oss genom att exponera våra foldrar i butik.

The Body Shop

The Body Shop har hjälpt oss på olika sätt genom åren. På Försöksdjurens dag 2009 (infaller den 24 april varje år) skänkte The Body Shop 10% av dagskassan i samtliga butiker i Sverige till Forska Utan Djurförsök. Vi har också fått stöd från The Body Shop Foundation som är The Body Shops välgörenhetsstiftelse. The Body Shop har sedan grundandet en etisk policy att inte sälja djurtestade produkter.

Djurskyddet Sverige

Vi får annonsera i Djurskyddet Sveriges medlemstidning till ett rabatterat pris. Hösten 2009 skänkte Djurskyddets lokalorganisation Westra Wermland 50.000 kronor till oss, öronmärkt till ett visst projekt (utveckling av metod för allergitest med odlade mänskliga celler istället för djurförsök). Stort tack!

Djurens rätt

Vi har vid flera tillfällen fått större gåvor av några av Djurens rätts lokalorganisationer. Lokalorganisationerna brukar också hjälpa oss genom att sprida vårt informationsmaterial i samband med lokala aktiviteter. Vi får även annonsera i Djurens rätts medlemstidning till ett rabatterat pris. Stort tack!

Djur2000

Ungdomsföreningen Djur2000 har som syfte är att lära barn och ungdomar att visa respekt för djuren. Föreningen delar Forska Utan Djurförsöks visioner och mål. Detta gör man med aktiviteter och föreläsningar ute på svenska skolor där man sprider Forska Utan Djurförsöks namn och förmedlar information om alternativa metoder till djurförsök. Forska Utan Djurförsök har gett bidrag till några av de projekt som Djur2000 genomfört. 

Vill ni på ditt företag eller organisation stötta oss i vårt arbete? Har du idéer om hur vi kan samarbeta? Kontakta oss gärna!
Tel 08-749 03 40    info@forskautandjurforsok.se